Poorthuis
Industrial Services

Poorthuis Industrial Services is gespecialiseerd in revisie en onderhoud aan stoom- en andere drukinstallaties. Naast onderhoud aan installaties reviseert Poorthuis onderdelen in de eigen machinefabriek.

Poorthuis… “Solutions by Specialists”

Duurzaamheid staat bij Poorthuis hoog in het vaandel. Daarom mag de klant rekenen op advies over energiebesparing en efficiency binnen de installaties.

Ook in het geval van een defect of noodsituatie bent u bij Poorthuis aan het juiste adres. De specialisten van Poorthuis staan 24/7 klaar om te vertrekken  naar storingen en calamiteiten, waar ook ter wereld. Ter plekke zorgen deze vindingrijke technici dat uw installatie weer snel in werking is. En doordat Poorthuis zelf mag certificeren worden uitvaltijden tot een minimum beperkt.

Poorthuis Industrial Services zet reeds zeventig jaar landelijk en wereldwijd de toon op het gebied van:

Revisie

Het uitvallen van productie kost tijd en derhalve geld. Het is daarom van belang dat de reparatieduur tot een minimum beperkt wordt.

Modificatie

Om doorlooptijden en kosten te reduceren richt de maakindustrie zich steeds meer op standaardisering en standaard oplossingen.

Gespecialiseerd laswerk

Poorthuis levert producten en diensten aan industrieën die gespecialiseerd laswerk verdienen, dat voldoet aan de internationale normen.

Mobiele service

Poorthuis beschikt over een uitstekende mobiele service waardoor het mogelijk is uitvoering van onderhoud en reparatie op locatie uit te voeren.

Machinale bewerking

De uitgebreid geoutilleerde werkplaats van Poorthuis beschikt over onder andere een compleet machinepark voor het draaien, frezen, boren, kotteren, en meer...